Winkelwagen

Continuous Change

Impact leren maken voor impact makers

Verandermanagement is een cruciale component voor het succes van organisaties in de dynamische en snel veranderende wereld van vandaag. Het vermogen om zich aan te passen aan nieuwe omstandigheden, technologieën en markteisen kan het verschil maken tussen bloeiende en falende bedrijven. Continu verandermanagement stelt organisaties in staat om niet alleen te reageren op veranderingen, maar deze proactief te omarmen en te benutten als groeikansen. Van een fixed mindset naar growth mindset in je gehele organisatie!

Hier kom ik in beeld...

Ik help organisaties bij het opzetten en borgen van effectief verandermanagement. Tijdens het gehele traject heb ik 2 petten op: verandermanager en mentor. Ik help bij het opzetten en uitvoeren van het traject en tegelijkertijd leer ik jou, je team en organisatie hoe jullie dit kunnen verankeren in je organisatie. Continuous change dus! 

  • Het definiëren en opzetten van verandertrajecten. 
    Klein, groot, met of zonder IT. Ik help je om heel helder te bepalen: wat en hoe willen we gaan veranderen? 
  • De aanpak. 
    Bij verandermanagement heb je keuze uit verschillende modellen en methoden. Ik stem de aanpak af op jouw type organisatie en opdracht. No ‘one size fits nobody’ maar een mix van modellen en theorieen die het beste naar boven halen in het traject en je organisatie 
  • Het team. 
    Ik geloof dat 1 en 1 altijd 3 is wanneer je hetzelfde doel voor ogen hebt. Samen stellen we het verander-team samen, voor het traject en wellicht ook voor daarna? 
  • Training en begeleiding 
    Daarnaast bied ik begeleiding en training aan medewerkers om hen de vaardigheden en kennis te geven die nodig zijn om succesvol door de verandering te navigeren. Ik maak van jouw medewerkers echte changemakers en daamee impact makers! Regelmatige feedback en evaluaties zijn onderdeel van het proces, zodat we continu kunnen bijsturen en optimaliseren waar nodig. 
  • Rollen omdraaien 
    Mijn missie is dat elke organisatie een groot, verander-vermogen gaat hanteren. Zodat jouw organisatie in staat is om zelf veranderingen te gaan begeleiden. Groot of klein. Het volgende traject wordt gedefinieerd en we gaan de stappen weer door. Alleen draaien we de rollen nu om! Jullie zijn in de lead en ik loop mee, coach en geef feedback. 

Laten we eens kennismaken

Door verandermanagement te verankeren in de cultuur van de organisatie, creëer ik een omgeving waarin verandering wordt gezien als een natuurlijke en positieve kracht. Dit zorgt voor een flexibele, veerkrachtige organisatie die klaar is voor de toekomst. 

Heb jij een verandering die begeleiding kan gebruiken? En wil je ook leren hoe je dit zelf kunt gaan borgen in je organisatie? Neem dan contact met mij op hoe ik jullie kan helpen.