Winkelwagen

Mijn purpose en kernprincipes

It is time to show yourself 

Ik geloof dat het tijd is om jezelf te laten zien. Maskers af en authentiek de wereld in stappen. Als mens mag jij je autonomie herontdekken. Je verbinden met jezelf, met anderen en vooral: je talenten tonen! Dat is pas echt jezelf te laten zien. Zodat we samen betekenis vol kunnen zijn. 

Ik geloof dat we mensgerichte en ‘purpose driven’ organisaties nodig hebben die gaan voor waarde toevoegen. Dat jouw organisatie een omgeving creëert waar mensen kunnen gedijen, zowel professioneel als persoonlijk. Waar een cultuur heerst van respect, vertrouwen en samenwerking, zodat jullie samen innovatieve oplossingen ontwikkelen die een positieve impact hebben op de samenleving. 

Ik werk vanuit een paar principes. Deze principes vormen de kaders waarbinnen alle ruimte is om het beste te doen voor het grotere doel: jezelf laten zien. 

  • Empowerment: alles wat doen staat in het teken van groei en veranderering. Jezelf krachtig voelen en anderen helpen diezelfde kracht te ontdekken. 
  • Awareness: Wees je bewust van jezelf, van wat je doet en wie je bent. Zo kun je de beste versie van jezelf neerzetten. Bewustzijn gaat over reflecteren en elke keer met aandacht besluiten nemen. 
  • Sensitivity: Heb oog voor jezelf, de ander en je omgeving. Sensitiviteit gaat over het aanzetten van je fijngevoeligheid en hier ruimte voor maken, zodat je niet alleen met je hoofd, maar ook vanuit je intuïtie beslissingen neemt.